Husmodeller stenhus – Inspiration och idéer

Vi är övertygade om att drömhus är husmodeller av hög kvalitet som är ritade av dig, som skräddarsys efter ditt liv och på den plats där du vill leva. Därför bygger vi aldrig två likadana hus och har inga färdiga typhus att välja från. När du bygger hus med oss får du alltid hjälp av arkitekt. Den här sidan är till för att ge dig idéer och inspiration till ditt nya stenhus.

Arkitektritade husmodeller – vilken passar dig?

Alla husmodeller är arkitektritade. I Planlösaren, vårt digitala verktyg,  kan du ändra husen hur många gånger du vill och se prisindikation direkt – inklusive totalentreprenad. Välj huset du vill utgå från och få tillgång till oändliga möjligheter att skapa ditt eget unika stenhus.

Husmodeller märkta med stjärna Hus märkta med ett + och stjärna är specialritade och finns ännu inte i Planlösaren. När du klickar på knappen Bygg online, kommer du att se ett liknande hus. Har du en idé, en skiss, eller en färdig ritning? Kontakta oss – våra arkitekter hjälper dig att skapa huset du drömmer om – din alldeles egna husmodell.

Du har designfrihet i varje kvadratmeter

Husmodeller valfrihet

Redo att förverkliga
dina drömmar?