Modern 04

Fakta om huset

Hustyp: 1-planshus
Form: Förskjutet hus
Stil: Modern
Takform: Sadeltak
Boyta: 218 kvm
Sovrum: 5-6 st
Pris: 6 177 812 kr
Modell: Modern 04

Modern 04

Enplanshus – Stenhus – 218 m² – 5-6 sovrum

Det här huset passar storfamiljen som har massor på gång. Här finns utrymme för arbete, matlagning och aktiviteter som pågår samtidigt men utan krockar. De två flyglarna skapar ett vackert symmetriskt hus med en fantastisk innergård.

Arkitekten tipsar om en fransk köksträdgård inramad av låga buxbomshäckar.

När du kliver in genom ytterdörren möts du av en praktisk hall och möjlighet till förvaring. Det finns två tydliga sociala ytor i huset som är avskilda för att olika aktiviteter ska kunna ske samtidigt. Kanske har du bjudit hem kollegorna för lite matlagning och snack samtidigt som tonårsbarnen har tv-spelskväll med kompisarna? I det här huset behövs inga kompromisser.

Möjligheten till rundgång kring och badrum gör att huset upplevs större.

Den moderna husstilen

Våra moderna hus har ett lekfullt uttryck med sina oregelbundet placerade fönster. Fönstersättningen anpassas efter rummets förutsättningar och placering kan bestämmas för att rikta blicken mot specifika händelser i omgivningen. Här kan du läsa om den moderna husstilen.

Psst – du vet väl att…
… när du bygger hus med AChoice så kan du bygga din planlösning, välja stil och färg precis som du vill ha det. Ändra i Planlösaren och se prisindikation direkt – inklusive totalentreprenad. Vill du rita med hjälp av arkitekt så är det bara att kontakta oss. Det ingår.

3 D modell

3D modell enplanhus 218 kvadratmeter

Samma planlösning annan husstil

Modern 04 röd puts entresida
Modern 04 trädgårdssida

Husinspiration

Sorry, No posts.

Boka möte

AChoice AB, Kungsgatan 6, 211 49 Malmö
Ring 010-188 39 99 eller fyll i formulär nedan.


Bygg online - PLANLÖSAREN

Boka möte

Maila oss

Kontakta oss