Industriell 04

Fakta om huset

Hustyp: 1-planshus
Form: Förskjutet hus
Stil: Industriell
Takform: Sadeltak
Boyta: 130 kvm
Sovrum: 3 st
Pris: 4 585 656 kr
Modell: Industriell 04

Industriell 04

Enplanshus – Stenhus – 130 m² – 3 sovrum

Det här enplanshuset på 130 kvadratmeter med industriell stil är arkitekternas favorit hos AChoice. Ett charmigt och effektivt litet hus med stor personlighet och ett unikt formspråk. Planlösningen erbjuder det bästa av det mesta. Ett flott kök med generös köksö där husets förskjutning ger extra ljusinsläpp till matplatsen. Här får föräldrarna och de yngre i familjen var sin del i huset. Sovrummen till höger ligger strategiskt placerade nära ett stort badrum och en generös tvättstuga. Det större sovrummet har en lyxig lösning med badrum och klädkammare.

Husets förskjutna form skapar möjligheter för en intressant trädgård med en mångfald av platser och sollägen, och passar förvånansvärt nog väl på de flesta tomter.

Den industriella husstilen

Husstilen har hämtat inspiration från den industriella arkitekturen. Här blandas råa material, spröjsade fönster och unika detaljer i en väl avvägd mix för att ge dig ett unikt boende att leva med länge; Trendigt och tidlöst på en och samma gång. De stora fönstren släpper in mycket ljus, samtidigt som spröjsarna skapar ett filter och bidrar till en känsla av omsorg.

Psst – du vet väl att…
… när du bygger hus med AChoice så kan du bygga din planlösning, välja stil och färg precis som du vill ha det. Ändra i Planlösaren och se prisindikation direkt – inklusive totalentreprenad. Vill du rita med hjälp av arkitekt så är det bara att kontakta oss. Det ingår.

3 D modell

3D modell enplanshus industriell stil 130 kvadratmeter

Husinspiration

Sorry, No posts.

Boka möte

AChoice AB, Kungsgatan 6, 211 49 Malmö
Ring 010-188 39 99 eller fyll i formulär nedan.


Bygg online - PLANLÖSAREN

Boka möte

Maila oss

Kontakta oss