Industriell 05

Fakta om huset

Hustyp: 1-planshus
Form: Rakt hus
Stil: Industriell
Takform: Sadeltak
Boyta: 114 kvm
Sovrum: 3-4 st
Pris: 3 924 760 kr
Modell: Industriell 05

Industriell 05

Enplanshus – Stenhus – 114 m² – 3-4 sovrum

En klassisk länga som för tankarna till en industriell arkitektur. Med ett centralt placerat kök och vardagsrum bjuder huset in till umgänge. Trots de få kvadratmetrarna är det lätt att duka långbord och bjuda på storkalas. I anslutning till de mindre sovrummen finns ett avskilt allrum som kan fungera som lekzon, extra sovrum eller hemmakontor. Det stora sovrummet erbjuder badrum och klädkammare en suite. Ett fint litet funktionellt hus som funkar utmärkt att bygga till i senare skede om familjen och behoven växer.

Med sin enkla raka form passar det här huset på de flesta tomter och kan placeras antingen med långsida eller gavel mot vägen. Tänk på att fasaden öppnar upp sig mest mot trädgårdssidan, så troligtvis vill du ha den mot söder eller väster för att fånga kvällssolen.

Den industriella husstilen

Ett trendigt och tidlöst hus på en och samma gång. De stora fönstren släpper in mycket ljus, samtidigt som spröjsarna skapar ett filter och bidrar till en känsla av omsorg. I industriella hus passar det att jobba med öppna planlösningar där du tänker fritt kring rum och funktioner. Läs mer om den industriella stilen här.

Psst – du vet väl att…
… när du bygger hus med AChoice så kan du bygga din planlösning, välja stil och färg precis som du vill ha det. Ändra i Planlösaren och se prisindikation direkt – inklusive totalentreprenad. Vill du rita med hjälp av arkitekt så är det bara att kontakta oss. Det ingår.

3 D modell

Samma hus annan kulör

Enplanshus med sadeltak. Antracit färgade takpannor, brunröd fasad och antracitgrå fönster. Klicka här för att bygga vidare på huset i Planlösaren

Samma hus i traditionell stil

Traditionell03-AChoice-stenhus
Enplanshus med sadeltak. Grå plåttak, röd fasad och gula fönster. Klicka här för att bygga vidare på huset i Planlösaren

3 D modell

Husinspiration

Sorry, No posts.

Boka möte

AChoice AB, Kungsgatan 6, 211 49 Malmö
Ring 010-188 39 99 eller fyll i formulär nedan.


Bygg online - PLANLÖSAREN

Boka möte

Maila oss

Kontakta oss