Nyckelfärdigt hus med totalentreprenad från AChoice

När du bygger ditt nyckelfärdiga hus med oss så får du ett äkta stenhus med en gedigen murad stomme av närproducerade block i lättklinker, som förenar bärighet och extremt effektiv isolering. Ett nyckelfärdigt hus, skapat av dig, med en vackert putsad fasad på en gjuten betongplatta. Vi bygger enligt välbeprövade byggmästarprinciper och använder kvalitetsprodukter från välrenommerade företag.

Vad menar vi med nyckelfärdig hus?

Att bygga nyckelfärdigt är ett brett begrepp och innebär olika saker hos olika husleverantörer. När du bygger nyckelfärdig hus med AChoice så får du på inflyttningsdagen nycklarna i handen och det är bara att flytta in. Det här ingår:

  • Totalentreprenad
  • Entreprenadavtal enligt ABS 18
  • En fast kostnad och en tydlig tidplan
  • Tydliga handlingar kring vad som menas med leverans och vad som ingår
  • Du som byggherre slipper planering, projektering, byggnation och arbetsmiljöansvar

AChoice ABS18 för ditt nyckelfärdiga hus

Entreprenöravtal ABS 18

ABS 18 står för allmänna bestämmelser för småhusentreprenader och är framtaget av Konsumentverket. Här finns definierat ett antal särskilda villkor/bestämmelser som är avsedda att används vid uppförande eller tillbyggnad av en- eller tvåbostadshus (småhusentreprenader) som en näringsidkare utför åt dig som beställare. Läs mer om ABS 18 här

Från idé till inflyttningsklart hem

Vi finns med dig hela vägen från idé till inflyttningsklart hem. Vi erbjuder 100 % valfrihet. Du kan rita ditt unika stenhus här på vår hemsida där dina idéer kan ta plats. Skapa din egen planlösning, ändra hur många gånger du vill och få en prisuppskattning direkt på skärmen. Välj exteriör, husstil och interiör fritt. Hittar du inte det du vill ha kan du låta vår arkitekt ta din husdröm i mål utan att det kostar något extra.

Du kanske vill utgå från en färdig ritning eller ett helt tomt ritbord. Inga problem. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare i din husbyggarresa. ABS 18 här

Nyckelfärdigt och bekymmersfritt i en trygg totalentreprenad

Det ska kännas enkelt och tryggt att bygga hus med oss. Därför erbjuder vi totalentreprenad.
Det innebär att du behöver enbart teckna ett kontrakt med vår allians-byggpartner. Vi samarbetar enbart med noga utvalda och solida byggbolag som har goda referenser och ett starkt ekonomisk status. Totalentreprenad innebär att vi tar ansvar för det juridiska och praktiska i bygget av ditt hus.

Vi projekterar, planerar och ser till att byggnationen blir utförd av ditt nyckelfärdiga hus. När du är nöjd med dina ritningar och har gjort alla dina val så kan du lugnt luta dig tillbaka och följa bygget på bekvämt avstånd. Och du har alltid en personlig kontakt hela vägen. Se hur det går till att bygga hus steg för steg med AChoice.

Fast pris och kontroll på din budget

Har du också varit med om helt galna budgivningar eller renoveringsprojekt med alldeles för många kompromisser. När du bygger nyckelfärdigt hus med AChoice så vet du från början vad det kostar och kan planera din ekonomi. Ett stenhus är en långsiktigt bra investering då du sparar tid och pengar på underhåll och energiförbrukning. Dessutom slipper du fastighetsskatt de första 15 åren när du bygger nytt hus.

Allmänna leveransvillkor och leveransbeskrivning

När du bestämmer dig för att bygga hus med oss så får du en allmän beskrivning av vad som ingår i ett nyckelfärdigt hus. För oss är det viktigt att du vet vad som är standard och vilka åtaganden som ingår när du bygger hus med AChoice. Du ska ha koll för att sen inte bli besviken när något du trodde ingick som inte fanns med. När du har gjort alla dina individuella val så får du en tydlig sammanställning av vad som ingår i slutleveransen av ditt hus. Här kan du läsa mer om de Allmänna leveransvillkoren av ett AChoice hus.

Inflyttningsklart på riktigt

Från första spadtaget tar det cirka 31 veckor till inflyttning. Det är en obeskrivlig känsla att stiga in genom dörren till ett egendesignat hus. Nu behöver du inte tänka på underhåll och renovering på ett tag framåt och får massa tid över till det som förhöjer din livskvalité.

Det är det här vi menar när vi säger nyckelfärdigt hus med totalentreprenad från AChoice.

Redo att förverkliga
dina drömmar?