Traditionell 05

Fakta om huset

Hustyp: 1,5-planshus
Form: Förskjutet hus
Stil: Traditionell
Takform: Sadeltak
Boyta: 213 kvm
Sovrum: 5
Pris: 5 736 382 kr
Modell: Traditionell 05

Traditionell 05

1,5-planshus – Stenhus – 213 kvm – 5 sovrum

Ett stort och rymligt stenhus för en medelstor eller stor familj. Detta hus, som är inspirerat av New England-stilen, har gott om sociala ytor. Den ljusa matplatsen på entréplanet passar perfekt för stora middagsbjudningar. Samtidigt finns ett väl tilltaget allrum på vindsplanet, där familjen eller ungdomarna kan dra sig undan. På entréplanet finns även två sovrum, som passar mycket bra som arbetsrum eller gästrum. På den inredda vinden finns gott om plats för vardagen – sovrum, allrum/tv-rum, badrum med badkar samt två rymliga klädkammare.

Den symmetriska formen, med en tydlig fram och baksida, samt sadeltaket med takpannor, gör att huset smälter in mycket väl i de flesta svenska villaområden. Huset är ljust och fräscht både interiört och exteriört och passar perfekt med en traditionellt planerad trädgård där färgstarka rabatter med romantiska blommor kontrasterar mot de helvita fasaderna.

Valfrihet i varje kvadratmeter

Du vet väl att när du bygger hus med AChoice så kan du bygga din egen planlösning, välja stil, kulörer och inredning precis som du vill ha det. Testa att bygga vidare på detta hus i Planlösaren och se prisindikation direkt – inklusive totalentreprenad. Vill du rita tillsammans med vår arkitekt så är det bara att kontakta oss. Det ingår.

Samma hus annan färgsättning

Traditionell 05 från entrésidan med ljusbeige fasad och rött tegeltak
Traditionell 05 från trädgårdssidan

Husinspiration

Sorry, No posts.

Boka möte

AChoice AB, Kungsgatan 6, 211 49 Malmö
Ring 010-188 39 99 eller fyll i formulär nedan.


Bygg online - PLANLÖSAREN

Boka möte

Maila oss

Kontakta oss