Traditionell 01

Fakta om huset

Hustyp: 1,5-planshus
Form: Rakt hus
Stil: Traditionell
Takform: Sadeltak
Boyta: 165 kvm
Sovrum: 4-5 st
Pris: 4 660 451 kr
Modell: Traditionell 01

Traditionell 01

1,5-planshus – Stenhus – 165 m² – 4-5 sovrum

Det här huset är en enkel länga i ett och ett halvt plan med smarta kvadratmeter. Här finns gott om plats att umgås. Du väljer själv om du föredrar ett kök i öppen planlösning med en köksö, eller lite mer avskilt. Stora härliga dubbeldörrar tar dig ut i trädgården. Det lite avskilda sovrummet i markplan passar utmärkt för ett hemmakontor. Eller till tonårsbarnet som också får ett eget allrum till förfogande. Övervåningen bjuder på en härlig vistelseyta för hela familjen.

Med sin raka form passar detta hus de allra flesta tomter och i de allra flesta lägen. Entrésidan är mer sluten än övriga sidor, viket gör att huset passar bra i lägen där den fina delen av trädgården ligger mot husets trädgårdssida.

Traditionella husstilen

Här har du klassiska detaljer som ett rött sadeltak beklätt med tegelpannor och utskjutande takfot. Ett traditionellt hus får gärna ha sobra ljusa kulörer med målade fönsterbågar och dörrar. Klassiska kulörer är guldockra eller kromoxingrön. I detta traditionella hus har vi valt en vitputsad fasad med gråmålade fönsterbågar.

Psst – du vet väl att…
… när du bygger hus med AChoice så kan du bygga din planlösning, välja stil och färg precis som du vill ha det. Ändra i Planlösaren och se prisindikation direkt – inklusive totalentreprenad. Vill du rita med hjälp av arkitekt så är det bara att kontakta oss. Det ingår.

3D modell 1,5-planshus i traditionell stil 165 kvadratmeter

Fler bilder Traditionell 01

1,5-planshus,Traditionell 01. Vit fasad, rött tak, grå fönster. Vy från entré sidan. Klicka här och rita vidare i Planlösaren.
1,5-planshus,Traditionell 01. Grå fasad, svart tak, vita fönster. Vy från trädgården. Klicka här och rita vidare i Planlösaren.
1,5-planshus,Traditionell 01. Grå fasad, svart tak, vita fönster. Vy från entrén. Klicka här och rita vidare i Planlösaren.

3 D modell

Husinspiration

Sorry, No posts.

Boka möte

AChoice AB, Kungsgatan 6, 211 49 Malmö
Ring 010-188 39 99 eller fyll i formulär nedan.


Bygg online - PLANLÖSAREN

Boka möte

Maila oss

Kontakta oss