Sommarkampanj! Kostnadsfritt möte med arkitekten

Traditionell 3

Stilen

De älskade villorna från tiden runt sekelskiftet har inspirerat dessa hus, som smälter in i de flesta områden i vårt land. Exteriört utstrålar de en romantisk, varm och välkomnande känsla, men på insidan slås man av att detta är ett nutidshem. De generösa altandörrarna ger starkare kontakt med trädgården än den typiska gamla sekelskiftesvillan, och planlösningen är öppen, fri och anpassad till den moderna människans krav på funktion och smidighet. Fönstersättningen och utformningen är traditionell, och passar väl med ärvda möbler, loppisfynd och minnen från förr. I dessa hus kan du få det bästa av både det gamla och av det nya. Självklart är även våra traditionella hus murade, och du får modern komfort och standard.

Huset och planlösningen

Ett stort och pampigt hus med herrgårdskänsla. Här ryms en familj med 2-4 barn utan problem. Huvudentrén ligger i en representativ del av huset med stort kök och stora umgängesytor. Sovrumsdelen har egen smitingång via tvättstugan, och även här finns stora umgängesytor – ett vardagsrum som kan vara stökigt utan att det stör middagsgästerna. Huset bör såklart placeras så att de många fönsterdörrarna vetter mot den största delen av trädgården – huset kan riktas mot vilket väderstreck som helst.

Som med alla Achoice-hus är variationerna oändliga – detta hus är en utgångspunkt som du kan ändra utifrån dina husdrömmar och behov.

Sadeltak 27°

Sadeltak 27° är enkelt att bygga och ger möjlighet att använda vinden till förvaring och dylikt. Lutningen, som alltså är 27°, är en vanlig lutning som använts i länge, inte minst på villor och småhus från 1930-talets och framåt. Detta tak ger huset en modest karaktär, och gör att det smälter in i de flesta sammanhang. 27°-lutningen är också mycket bra för solceller, framförallt om huset står med en långsida mot söder.

Sadeltak 27° kan utföras med takpannor, plåt eller takpapp.

 

Rum: 4 sovrum
Yta: 209,3 kvm
Prisindikation: 4 572 175 kr

Fler hus inom samma stil

Traditionell 1

4 sovrum / 108,8 kvm

Läs mer om Traditionell 1

Börja bygga med Traditionell 1

Traditionell 2

3 sovrum / 115,3 kvm

Läs mer om Traditionell 2

Börja bygga med Traditionell 2

Traditionell 3

4 sovrum / 209,3 kvm

Läs mer om Traditionell 3

Börja bygga med Traditionell 3