Sommarkampanj! Kostnadsfritt möte med arkitekten

Traditionell 2

Stilen

De älskade villorna från tiden runt sekelskiftet har inspirerat dessa hus, som smälter in i de flesta områden i vårt land. Exteriört utstrålar de en romantisk, varm och välkomnande känsla, men på insidan slås man av att detta är ett nutidshem. De generösa altandörrarna ger starkare kontakt med trädgården än den typiska gamla sekelskiftesvillan, och planlösningen är öppen, fri och anpassad till den moderna människans krav på funktion och smidighet. Fönstersättningen och utformningen är traditionell, och passar väl med ärvda möbler, loppisfynd och minnen från förr. I dessa hus kan du få det bästa av både det gamla och av det nya. Självklart är även våra traditionella hus murade, och du får modern komfort och standard.

Huset och planlösningen

Detta hus har en mer informell bostadsdel med sovrum och allrum, och en mer representativ del med kök, vardagsrum och matrum vid entrén. Huset har starkast kontakt med trädgården på baksidan, men även framsidan kan enkelt nås via köksingången – perfekt för ett hus med baksidan och de stora umgängesytorna mot kvällssolen i väst och framsidan med entré och köksingång mot morgonsolen i öst.

Som med alla Achoice-hus är variationerna oändliga – detta hus är en utgångspunkt som du kan ändra utifrån dina husdrömmar och behov.

Sadeltak 45°

Sadeltak 45° har den stora fördelen att vinden går att inreda med bostadsrum. Med takkupor, takfönster och fönster på gaveln, så kan huset göras till ett 1,5 planshus när entrévåningen inte längre räcker till. Det har är en klassisk lutning som ger huset en rena proportioner och reslig karaktär. 45°-lutningen har använts i århundraden och utstrålar tidlöshet och harmoni. 45°-lutningen är också mycket bra för solceller, framförallt om huset står med en långsida mot söder.

Sadeltak 45° kan utföras med takpannor, plåt eller takpapp.

 

Rum: 3 sovrum
Yta: 115,3 kvm
Prisindikation: 3 049 863 kr

Fler hus inom samma stil

Traditionell 1

4 sovrum / 108,8 kvm

Läs mer om Traditionell 1

Börja bygga med Traditionell 1

Traditionell 2

3 sovrum / 115,3 kvm

Läs mer om Traditionell 2

Börja bygga med Traditionell 2

Traditionell 3

4 sovrum / 209,3 kvm

Läs mer om Traditionell 3

Börja bygga med Traditionell 3