SÅ HÄR BYGGER ACHOICE STENHUS

 

Om du har läst vår artikel ”Allt du behöver veta om att bygga stenhus” känner du till fördelarna med att skapa, bygga och leva i ett äkta svenskt stenhus. Väljer du att förverkliga din husdröm tillsammans med Achoice kan du dessutom lita på att ditt stenhus byggs med det bästa materialet marknaden har att erbjuda. Ett hållbart, energieffektivt, och flexibelt system som öppnar dörren för unika stenhus med spännande planlösningar. Ett klimatsmart byggsätt med robust konstruktion – som har fungerat väldigt bra under mycket lång tid.

 

Energieffektiva väggar med Isolerblock Exakt

 

Achoice bygger stenhus murade med välisolerande och närproducerade block i lättklinker. Isolerblock Exakt är byggstenen i våra ytterväggar, och blocken ingår i ett mursystem som är både innovativt, lättarbetat och uppfyller höga krav på energieffektivitet.

Isterblok express för att bygga stenhus

Isolerblock Exakt är ett massivt block som kombinerar lättklinkerns goda egenskaper med en kärna av högisolerande grå cellplast. Den starka limfogen mellan cellplasten och lättklinkern ger blocken rejäl styrka och synnerligen goda U-värden*.

 

Resultatet blir hållbara och exakt murade väggar som utgör det perfekta underlaget för vackra och tåliga putsfasader. Mursystemet Isolerblock Exakt är utvecklat av vår partner Finja Betong.

*U-värden mäter hur god isolering en hel byggnadsdel har. Ett lågt u-värde är bättre än ett högt när man har krav på energieffektivitet.

Hur vill du att ditt drömhus ska se ut?

Rita online så bygger vi det. Hos Achoice hittar du inga typhus eller tillvalskategorier, bara tusentals möjligheter.

 

Börja rita ditt drömhus