Modern 3

Stilen

Vågar du sticka ut? Då är detta huset för dig! Den lite kaxigt hoppiga fönstersättningen kan vid första anblicken se rörig ut, men från insidan ger den fantastiska utblickar där omgivningen ramas in likt en spännande komposition av tavlor. Alla i familjen, oavsett längd, kommer att hitta sitt eget favoritfönster. Sommartid slår du upp de breda, dubbla altandörrarna för att släppa in ljumma vindar, och låta livet röra sig fritt mellan inne och ute. Funktionaliteten är minst lika modern som utseendet. Du får ett tryggt, varmt och ombonat hus där livet tillåts ta plats, både när det är fredagsmys i soffan och spontana besök av grannarna som är nyfikna på det lite udda huset.

Huset och planlösningen

Ett rymligt vinkelhus med riktigt gott om umgängesytor i husets huvuddel och med sovrum i flygeln. Alla rum har kontakt med den del av trädgården som ramas in av husets vinkel – vilket gör att denna del av gården verkligen blir som ett extra rum. Huset kan placeras i de flesta riktningar, men allra bäst blir det nog om entrédörren vetter mot öst – på så sätt för den inramade gården njuta av både södersolen och kvällssolen.

Som med alla Achoice-hus är variationerna oändliga – detta hus är en utgångspunkt som du kan ändra utifrån dina husdrömmar och behov.

Pulpettak

Pulpettaket är lätt att bygga. Den låga vinden kan användas för förvaring. Pulpettaket är enkelt och ger huset en modest och samtidigt modern karaktär. Pulpettak har på bostadshus främst använts från 1930-talet och framåt och brukar associeras starkt med modernismen. Innan dess användes pulpettak mest till mindre bruksbyggnader.

Den låga lutningen (8°) gör att taket bara kan utföras med takpapp eller plåt.

 

Rum: 3 sovrum
Yta: 176,4 kvm
Prisindikation: 3 854 660 kr

Fler hus inom samma stil

Modern 1

2 sovrum / 107,4 kvm

Läs mer om Modern 1

Börja bygga med Modern 1

Modern 2

4 sovrum/ 150,1 kvm

Läs mer om Modern 2

Börja bygga med Modern 2

Modern 3

3 sovrum / 176,4 kvm

Läs mer om Modern 3

Börja bygga med Modern 3