Sommarkampanj! Kostnadsfritt möte med arkitekten

Modern 2

Stilen

Vågar du sticka ut? Då är detta huset för dig! Den lite kaxigt hoppiga fönstersättningen kan vid första anblicken se rörig ut, men från insidan ger den fantastiska utblickar där omgivningen ramas in likt en spännande komposition av tavlor. Alla i familjen, oavsett längd, kommer att hitta sitt eget favoritfönster. Sommartid slår du upp de breda, dubbla altandörrarna för att släppa in ljumma vindar, och låta livet röra sig fritt mellan inne och ute. Funktionaliteten är minst lika modern som utseendet. Du får ett tryggt, varmt och ombonat hus där livet tillåts ta plats, både när det är fredagsmys i soffan och spontana besök av grannarna som är nyfikna på det lite udda huset.

Huset och planlösningen

Ett medelstort vinkelhus för en familj med 2-4 barn. Barnens sovrumsdel har eget allrum och ligger i motsatt ände av huset från föräldrasovrummet – perfekt för en familj med barn i tonåren som vill ha lite eget liv utan att gå på föräldrarnas nerver hela tiden. Vid föräldrasovrummet finns en klädkammaren med eget fönster vilket gör att det kan extraknäcka som sovrum för ett spädbarn om behovet finns. Huset kan placeras i de flesta riktningar, men blir kanske allra trevligast om den inramade gården baksidan och de stora glaspartierna vetter mot väst och syd.

Som med alla Achoice-hus är variationerna oändliga – detta hus är en utgångspunkt som du kan ändra utifrån dina husdrömmar och behov.

Sadeltak 45°

Sadeltak 45° har den stora fördelen att vinden går att inreda med bostadsrum. Med takkupor, takfönster och fönster på gaveln, så kan huset göras till ett 1,5 planshus när entrévåningen inte längre räcker till. Det har är en klassisk lutning som ger huset en rena proportioner och reslig karaktär. 45°-lutningen har använts i århundraden och utstrålar tidlöshet och harmoni. 45°-lutningen är också mycket bra för solceller, framförallt om huset står med en långsida mot söder.

Sadeltak 45° kan utföras med takpannor, plåt eller takpapp.

 

Rum: 4 sovrum
Yta: 150,1 kvm
Prisindikation: 3 553 631 kr

Fler hus inom samma stil

Modern 1

2 sovrum / 107,4 kvm

Läs mer om Modern 1

Börja bygga med Modern 1

Modern 2

4 sovrum/ 150,1 kvm

Läs mer om Modern 2

Börja bygga med Modern 2

Modern 3

3 sovrum / 176,4 kvm

Läs mer om Modern 3

Börja bygga med Modern 3