Modern 1

Stilen

Vågar du sticka ut? Då är detta huset för dig! Den lite kaxigt hoppiga fönstersättningen kan vid första anblicken se rörig ut, men från insidan ger den fantastiska utblickar där omgivningen ramas in likt en spännande komposition av tavlor. Alla i familjen, oavsett längd, kommer att hitta sitt eget favoritfönster. Sommartid slår du upp de breda, dubbla altandörrarna för att släppa in ljumma vindar, och låta livet röra sig fritt mellan inne och ute. Funktionaliteten är minst lika modern som utseendet. Du får ett tryggt, varmt och ombonat hus där livet tillåts ta plats, både när det är fredagsmys i soffan och spontana besök av grannarna som är nyfikna på det lite udda huset.

Huset och planlösningen

Ett ganska kompakt hus med plats för en liten familj eller ett par med utflugna barn, där vikten lagts på de generösa umgängesytorna. Huset har riktar sig främst mot baksidan, med många fönster och fönsterdörrar, medan entrésidan är något mer sluten. Huset kan placeras i de flesta riktningar, men blir kanske allra trevligast om baksidan och de stora glaspartierna vetter mot väst eller syd.

Som med alla Achoice-hus är variationerna oändliga – detta hus är en utgångspunkt som du kan ändra utifrån dina husdrömmar och behov.

Sadeltak 27°

Sadeltak 27° är enkelt att bygga och ger möjlighet att använda vinden till förvaring och dylikt. Lutningen, som alltså är 27°, är en vanlig lutning som använts i länge, inte minst på villor och småhus från 1930-talets och framåt. Detta tak ger huset en modest karaktär, och gör att det smälter in i de flesta sammanhang. 27°-lutningen är också mycket bra för solceller, framförallt om huset står med en långsida mot söder.

Sadeltak 27° kan utföras med takpannor, plåt eller takpapp.

 

Rum: 2 sovrum
Yta: 107,4 kvm
Prisindikation: 2 688 627 kr

Fler hus inom samma stil

Modern 1

2 sovrum / 107,4 kvm

Läs mer om Modern 1

Börja bygga med Modern 1

Modern 2

4 sovrum/ 150,1 kvm

Läs mer om Modern 2

Börja bygga med Modern 2

Modern 3

3 sovrum / 176,4 kvm

Läs mer om Modern 3

Börja bygga med Modern 3