Sommarkampanj! Kostnadsfritt möte med arkitekten

Minimalism 3

Stilen

Välkommen hem till en avskalad miljö, med stående fönster placerade i lugn och jämn rytm. När fönstren går ända ner till golv känns det nästan som att golvet fortsätter rakt ut i din trädgård. Här har alla en utsikt oavsett längd – perfekt för både vovven, 2-åringen, yogatränaren och basketproffset. Dessutom är det gott om fönsterdörrar, så att uteplatsen och trädgården alltid känns nära. Under varma sommardagar fläktar vinden genom huset, och du kan röra dig fritt mellan rummen via altanen eller trädgården. Funktionaliteten är minst lika tidsenlig som utseendet. Du får ett tryggt, varmt och ombonat hus där livet tillåts ta plats, både vilda barnlekar och sena kvällar med goda vänner.

Huset och planlösningen

Ett rymligt vinkelhus med riktigt gott om umgängesytor i husets huvuddel och med sovrum i flygeln. Alla rum har kontakt med den del av trädgården som ramas in av husets vinkel – vilket gör att denna del av gården verkligen blir som ett extra rum. Huset kan placeras i de flesta riktningar, men allra bäst blir det nog om entrédörren vetter mot öst – på så sätt för den inramade gården njuta av både södersolen och kvällssolen.

Som med alla Achoice-hus är variationerna oändliga – detta hus är en utgångspunkt som du kan ändra utifrån dina husdrömmar och behov.

Platt tak

Det platta taket är egentligen ett svagt lutande (3°) pulpettak med en plåtavtäckt sarg runt tre av sidorna. Detta gör att huset får raka linjer och rena proportioner vilket ger ett mycket modernt och harmoniskt uttryck. I länder med lite nederbörd har platta tak varit vanliga sedan urminnes tider, medan de här i Sverige började användas runt 1950-talet då moderna takmaterial gjorde dem täta och användbara.

Den låga lutningen gör att taket bara kan utföras med takpapp.

 

Rum: 3 sovrum
Yta: 176,4 kvm
Prisindikation: 3 896 707 kr

Fler hus inom samma stil

Minimalism 2

3 sovrum / 115,3 kvm

Läs mer om Minimalism 2

Börja bygga med Minimalism 2

Minimalism 3

3 sovrum / 176,4 kvm

Läs mer om Minimalism 3

Börja bygga med Minimalism 3