Sommarkampanj! Kostnadsfritt möte med arkitekten

Minimalism 2

Stilen

Välkommen hem till en avskalad miljö, med stående fönster placerade i lugn och jämn rytm. När fönstren går ända ner till golv känns det nästan som att golvet fortsätter rakt ut i din trädgård. Här har alla en utsikt oavsett längd – perfekt för både vovven, 2-åringen, yogatränaren och basketproffset. Dessutom är det gott om fönsterdörrar, så att uteplatsen och trädgården alltid känns nära. Under varma sommardagar fläktar vinden genom huset, och du kan röra dig fritt mellan rummen via altanen eller trädgården. Funktionaliteten är minst lika tidsenlig som utseendet. Du får ett tryggt, varmt och ombonat hus där livet tillåts ta plats, både vilda barnlekar och sena kvällar med goda vänner.

Huset och planlösningen

Detta hus har en mer informell bostadsdel med sovrum och allrum, och en mer representativ del med kök, vardagsrum och matrum vid entrén. Huset har starkast kontakt med trädgården på baksidan, men även framsidan kan enkelt nås via köksingången – perfekt för ett hus med baksidan och de stora umgängesytorna mot kvällssolen i väst och framsidan med entré och köksingång mot morgonsolen i öst.

Som med alla Achoice-hus är variationerna oändliga – detta hus är en utgångspunkt som du kan ändra utifrån dina husdrömmar och behov

Pulpettak

Pulpettaket är lätt att bygga. Den låga vinden kan användas för förvaring. Pulpettaket är enkelt och ger huset en modest och samtidigt modern karaktär. Pulpettak har på bostadshus främst använts från 1930-talet och framåt och brukar associeras starkt med modernismen. Innan dess användes pulpettak mest till mindre bruksbyggnader.

Den låga lutningen (8°) gör att taket bara kan utföras med takpapp eller plåt.

 

Rum: 3 sovrum
Yta: 115,3 kvm

Prisindikation: 3 047 862 kr

Fler hus inom samma stil

Minimalism 2

3 sovrum / 115,3 kvm

Läs mer om Minimalism 2

Börja bygga med Minimalism 2

Minimalism 3

3 sovrum / 176,4 kvm

Läs mer om Minimalism 3

Börja bygga med Minimalism 3