BYGG ETT NYCKELFÄRDIGT STENHUS – RITAT AV DIG

 

Sugen på att bygga ett stenhus? Achoice är den enda hustillverkaren som lämnar över all makt åt dig som husköpare. Rita ditt unika stenhus här på vår hemsida. Skapa din egen planlösning, ändra hur många gånger du vill utan att det kostar något och få en prisuppskattning direkt på skärmen. Välj exteriör och interiör fritt och låt vår arkitekt ta dina ritningar i mål utan att det kostar extra. Bygg ditt stenhus i en trygg totalentreprenad där kvalitet garanteras – liksom lokala leverantörer och hantverkare.

 

Börja rita ditt drömhus här

 

Nyckelfärdigt stenhus

Varför stenhus?

 

  • Njut av fantastiskt inomhusklimat – i ett stenhus är det svalt på sommaren och varmt på vintern.
  • Spara pengar från dag ett – våra stenhus har extremt värmeisolerande egenskaper.
  • Slipp underhåll – sten tål hårt klimat och tar inte skada av snö, regn och rusk.
  • Få sundare inomhusmiljö och bättre hälsa – mögel, svamp och röta får inte fäste i sten.
  • Lev tryggt – sten är mycket mer brandsäkert än trä.

Vad tycker våra kunder?

Investera i framtiden

 

Med Achoice får du ett äkta stenhus med gedigen murad stomme av närproducerade block i lättklinker, som förenar bärighet och extremt effektiv isolering. Ett modernt hem med vackert putsad fasad på en gjuten betongplatta. Du kan lita på att varje detalj byggs med hjälp av beprövade byggmetoder och kvalitetsprodukter från välkända leverantörer.

Läs mer om hur vi bygger stenhus

kök i ett nyckelfärdigt stenhus

VÅRA STENHUS

– VÄLJ DIN HUSMODELL

 

För att göra det enklare för dig att bygga ditt drömhus har vår arkitekt tagit fram fyra olika typer av  husmodeller som du kan ha som utgångspunkt när du börjar rita. Utifrån dessa stilar kan du skapa tusentals olika planlösningar. Du kan bygga ett litet stenhus eller ett jättestort – och kombinera de olika stilarna som du önskar. Varför inte plocka smultronen ur kakan?

 

Vilken husmodell passar dig?