Nyckelfärdiga stenhus från AChoice

AChoice bygger nyckelfärdiga stenhus i en trygg totalentreprenad. Det är det enda som är hugget i sten – storlek, planlösning och allt annat bestämmer du. Fördelar du får på köpet:

  1. Hållbart hus som står i generationer
  2. Du får ett sunt hus
  3. Stenhus påverkas inte av fukt och mögel
  4. En jämn och behaglig inomhustemperatur året om
  5. En tyst ljudmiljö inomhus
  6. Minimalt underhåll med tid för annat
  7. Naturligt och miljövänligt hus
  8. Brandsäkert hus
  9. Låg energiförbrukning
  10. Bygg med välbeprövade byggmetoder

När du bygger nyckelfärdigt stenhus med AChoice får du ett äkta platsbyggt hus med gedigen murad stomme av välisolerade och närproducerade block i lättklinker. Vi tror på hållbarhet och långsiktighet, och därför använder vi enbart högkvalitativa material och välbeprövade byggmetoder. Mursystemet är innovativt, lättarbetat och uppfyller höga krav på energieffektivitet. Det flexibla och hållbara byggsystemet ger oss möjlighet att skapa unika stenhus med spännande planlösningar. Här kan du läsa om alla  fördelar att bygga stenhus.

Isolerblock Exakt från Finja är ett massivt block som kombinerar lättklinkerns goda egenskaper med en kärna av högisolerande grå cellplast. Den starka limfogen mellan cellplasten och lättklinkern ger blocken rejäl styrka och goda U-värden. Här kan läsa om hela byggkonstruktionen och alla positiva egenskaper.

Nyckelfärdigt stenhus

Valfrihet i varje kvadratmeter ingår när du bygger nyckelfärdigt stenhus med oss

Med AChoice begränsas du aldrig av några få, färdiga husmodeller. Du bestämmer allt och skapar ditt hem efter det liv du vill leva. Våra arkitekter stöttar dig hela vägen så att du får ett hus som både matchar din budget och din dröm. Du kan börja bygga ditt hus online direkt, och du kan komma till oss med en färdig ritning eller ett helt tomt blad. Vi hjälper dig att omvandla dina drömmar till ett inflyttningsklart hem.

Bygga stenhus

Stenhus är inte bara vackra, de är dessutom hållbara, energisnåla och solida. Du får ett sunt och underhållsfritt hus som skänker dig glädje i många år.

AChoice stenhus

12 Fördelar att bygga stenhus

När du ska bygga hus är en av de viktigaste valen vilket slags hus du ska bygga. Här listar vi fördelar att bygga stenhus.

Murare-AChoice stenhus

Välbeprövade byggmetoder

Du kan lita på att varje detalj byggs med hjälp av välbeprövade byggmetoder och kvalitetsprodukter från välkända leverantörer.

AChoice Planlösaren bygg hus online

Börja resan till ditt drömhus online

Med vårt digitala verktyg Planlösaren kan du rita ditt drömhus själv, ändra dig hur många gånger du vill och få prisindikation direkt. Börja rita idag!