SÅ HÄR BLIR DIN HUSDRÖM ETT DRÖMHUS

 

Logo

Rita fritt online

Släpp loss lekfullheten! Ändra planlösningen hur många gånger du vill, lägg till och ta bort rum, vänd och vrid på husdelar och zooma in och ut för nya perspektiv. Alla val ger en kostnadsuppskattning, så du håller koll på din budget.

Börja rita ditt drömhus.

Logo

Träffa arkitekten

När du är redo kontaktar du oss. Tillsammans med arkitekten går vi igenom planlösningen, talar om det estetiska uttrycket, placering på tomten, taktyper och utseende på fasader. Hur ska ditt kök se ut? Hur många badrum? Se din dröm förvandlas till ritningar.

Detta ingår i mötet.

Logo

Få hjälp med alla papper

När du och arkitekten är nöjda med resultatet skrivs ett köpeavtal. Alla handlingar du behöver för att söka bygglov genereras automatiskt. Bygget börjar planeras, och du får chans att välja alla tillval med våra kunniga partners.

Logo

Konstruktion och planering

Tillsammans med våra väletablerade byggare skapas en projektplan. Vi bygger enbart murade stenhus med extra välisolerade betongblock. Våra leverantörer är måna om att ditt drömhus också blir hållbart och kostnadseffektivt.

Logo

Husproduktion

När projektplanen är färdigställd och bygglovet på plats kan husbygget börja. Marken förbereds, grunden sätts, stommen och klimatskalet byggs på. Därefter är det dags för invändig byggnation. Totalt tar det runt 6 månader att bygga huset från grunden.

Logo

Välkommen hem!

Ditt drömhus har blivit verklighet! Du får nyckeln i handen och det är dags att flytta in. Vi är självklart med vid slutbesiktningen, och vid garantibesiktningen som genomförs efter två år, så att du kan känna dig trygg med leveransen.

 

För närvarande erbjuder Achoice husprojekt i Skåne, Halland, Småland och Blekinge.

Hur vill du att ditt hus ska se ut?

Rita ditt drömhus och vi bygger det. Vi har inga typhus eller tillvalskategorier, bara tusentals möjligheter.

Börja rita ditt drömhus