MYCKET FLEXIBILITET FÖR PENGARNA
– SÅ HÄR GÅR DET IHOP   

.

Husföretaget Achoice har, tillsammans med arkitekter, materialtillverkare, konstruktörer och byggare, integrerat projektering och kundmedverkan med själva byggandet. Vi har gjort ett omfattande förarbete som gör att du kan utforma planlösningar, exteriör och tillval fritt online. Dina val omvandlas automatiskt till bygghandlingar i vårt system. Ändra som du vill utan att det skapar kostnader. Planera tomt, husstorlek, planlösning och estetiskt uttryck i lugn och ro – samtidigt som du har full koll på kostnaderna.

TRANSPARENS

Rita ditt drömhus online! Vårt planeringsverktyg bygger på färdiga husdelar som du lägger till i din planlösning med ett klick. Alla handlingar genereras automatiskt i realtid, med tillhörande plocklista ner till minsta skruv. Du ser hela tiden exakt vad som ingår och vad det kostar.

KVALITET

Vi må trimma kostnaderna genom att automatisera. Men vi tummar aldrig på kvalitén! Du får ett gediget stenhus som du ritat själv. Murat med extraisolerade och närproducerade block i lättklinker på en välisolerad platta – som stoppar fukt och ger en behaglig inomhustemperatur året runt. Takhöjden är alltid 2,7 meter.

VALFRIHET

Achoice passar dig som vill ha möjlighet att påverka. Inget av dina val är huggna i sten. Skulle andan falla på kan du alltid ändra din planlösning fram till att bygglovet är på plats. Materialval, el och belysning kan ändras fram tills det första spadtaget. Du bestämmer!

Gillar du valfrihet? Se vår byggprocess.