Minimalism 1

Stilen

Välkommen hem till en avskalad miljö, med stående fönster placerade i lugn och jämn rytm. När fönstren går ända ner till golv känns det nästan som att golvet fortsätter rakt ut i din trädgård. Här har alla en utsikt oavsett längd – perfekt för både vovven, 2-åringen, yogatränaren och basketproffset. Dessutom är det gott om fönsterdörrar, så att uteplatsen och trädgården alltid känns nära. Under varma sommardagar fläktar vinden genom huset, och du kan röra dig fritt mellan rummen via altanen eller trädgården.

Huset och planlösningen

Detta är ett hus för dig som har den finaste sidan av trädgården eller utsikten på samma sida som entrén. En glasad dörr vid matplatsen leder rakt ut i trädgården, ett perfekt ställe att bygga en altan för utemöblerna och grillen. Det är ett litet men effektivt hus som rymmer en familj med 1-2 barn. Funktionaliteten är minst lika tidsenlig som utseendet. Du får ett tryggt, varmt och ombonat hus där livet tillåts ta plats, både vilda barnlekar och sena kvällar med goda vänner.

Som med alla Achoice-hus är variationerna oändliga – detta hus är en utgångspunkt som du kan ändra utifrån dina husdrömmar och behov

Sadeltak 45°

Sadeltak 45° har den stora fördelen att vinden går att inreda med bostadsrum. Med takkupor, takfönster och fönster på gaveln, så kan huset göras till ett 1,5 planshus när entrévåningen inte längre räcker till. Det har är en klassisk lutning som ger huset en rena proportioner och reslig karaktär. 45°-lutningen har använts i århundraden och utstrålar tidlöshet och harmoni. 45°-lutningen är också mycket bra för solceller, framförallt om huset står med en långsida mot söder.

Sadeltak 45° kan utföras med takpannor, plåt eller takpapp.

 

Rum: 2 sovrum

Yta: 100 kvm

Prisindikation: 2 575 452 kr

Fler hus inom samma stil

Minimalism 2

3 sovrum / 115,3 kvm

Läs mer om Minimalism 2

Börja bygga med Minimalism 2

Minimalism 3

3 sovrum / 176,4 kvm

Läs mer om Minimalism 3

Börja bygga med Minimalism 3