Vi är husleverantören som bygger stenhus med modern teknik och beprövade metoder. Det är det enda som är hugget i sten. Resten bestämmer du.

Ronny Andersson, vd och grundare

Modern husleverantör med decenniers kompetens

AChoice är en husleverantör för dig som vill designa ditt eget hem samtidigt som du vill ha trygghet i byggandet, kontroll på dina kostnader och ett problemfritt boende. Vi är den moderna husleverantören med decenniers kompetens inom byggteknik och arkitektur på forskarnivå. Våra hus byggs med dokumenterat beprövade lösningar som ger dig oändliga möjligheter och nästintill underhållsfritt hus. Vi vill erbjuda dig flexibilitet och valfrihet i varje kvadratmeter men framför allt trygghet.

Husleverantör som driver den digitala utvecklingen

Vi skapar och utvecklar senaste digitala och patentskyddade processer som är unika inom småhussektorn. Ett av dem är Planlösaren©, vårt digitala byggverktyg online, som är skapat för att du i lugn och ro ska kunna sitta hemma och provbygga ditt hus, förkasta, prova igen och samtidigt kunna se en prisindikation direkt på skärmen. I priset finns totalentreprenad inkluderat. Vår digitala struktur hjälper till att generera offerter och bygghandlingar vilket gör att vi inte behöver begränsa oss till att bygga två likadana hus utan bygger hus som våra kunder vill ha. Och vi stoppar inte där – fler patentansökningar är under behandling.

Husleverantören som erbjuder arkitektritade hus och helhjärtat engagemang

När du bygger hus med oss har du alltid en personlig kontakt du kan vända dig till. Kanske börjar din husresa i Planlösaren© eller med några anteckningar på ett papper. Oavsett var din resa börjar ingår alltid professionell rådgivning med SAR/MSA arkitekt. Tillsammans sitter ni i lugn och för att gå igenom önskemål och praktiska lösningar. Allt för att din husdröm ska bli precis så bra som du föreställer dig — eller möjligen ännu bättre. Vi är en husleverantör som finns med dig hela vägen.  Vi vägleder och ger dig konkreta tips och verktyg för att du ska kunna skapa huset du drömmer om anpassat till din unika livsstil och budget.

För oss betyder gott samarbete och hög tillit allt

Vi är alltid transparenta vad gäller alla dina kostnader och ger dig ett korrekt prisförslag i varje steg, under hela processen. Vi hjälper dig med kostnadseffektiva lösningar, utan att någonsin tumma på kvalitet.  Med oss kan du vara trygg i att du får ett genuint engagemang, kvalitet, nytänk, hög estetik och hållbarhet. I varje steg, hela vägen.

Vi är en husleverantör som bygger hus sten för sten enligt beprövade byggmästarprinciper. Ditt hus är byggt precis som du vill ha det. Ett hem skapat av dig och dem som bor i det.

Vi arbetar med noga utvalda och välrenommerade samarbetspartners

Tillsammans arbetar vi för att ge dig en trygg och smidig husbyggarresa från idé till inflyttning. Gemensamt har vi många decenniers kompetens inom branschen – vi lyssnar och vägleder dig genom hela processen så att du får det hus du drömmer om och att huset blir en långsiktigt bra investering. Här kan du läsa mer om våra samarbetspartners.

Vill du också bli vår partner?

AChoice erbjuder nyckelfärdiga stenhus med valfrihet i varje kvadratmeter. Våra kunder kan bygga sitt eget hus digitalt med vårt specialutvecklade verktyg Planlösaren, designa huset vid möte med arkitekt eller komma med en färdig ritning.

Tillsammans med erfarna och ledande leverantörer, arkitekter, byggare och projektörer, ger vi våra kunder den bästa möjliga upplevelsen vid sitt husköp. Idag bygger vi i Skåne och Södermanland. Och nu vill vi utvecklas vidare. Låter vårt koncept intressant?

Är du byggentreprenör, arkitekt eller projektutvecklare?

Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer. Fyll gärna i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.


PRESSKONTAKT

Ronny Andersson

Ronny Andersson
Vd och grundare

Tfn: 0708-4563 27
Epost: ronny.andersson@achoice.se

Kontakta oss


Redo att förverkliga
dina drömmar?