SÅ HÄR BLIR DIN HUSDRÖM

ETT DRÖMHUS

 

Skapa ditt drömhem genom en helt unik ny byggprocess – som börjar online och slutar med nyckeln i hand. Du bestämmer allt och ritar utan kompromisser. Vi bygger ditt drömhem och garanterar kvalitet.

I vårt digitala verktyg får du tillgång till arkitektritade husdelar som med några enkla klick förvandlas till ditt drömhem på skärmen. Självklart kan du få hjälp av vår arkitekt, och när du är nöjd med ritningen bygger vi ditt egenritade stenhus i en totalentreprenad – där lokala leverantörer och hantverkare garanteras.

 

Logo

Rita fritt online

Achoice tar valfrihet till helt nya nivåer. Förutom tusentals möjliga planlösningar finns många stilar på fasad, fönster och tak som du fritt kan kombinera. Släpp loss lekfullheten! Ändra planlösningen hur många gånger du vill, lägg till och ta bort rum, vänd och vrid på husdelar och zooma in och ut för nya perspektiv. Alla val ger en kostnadsuppskattning, så du håller koll på din budget.

Börja rita ditt drömhus.

Logo

Träffa arkitekten

Ditt arbete online blir ett fantastiskt underlag inför mötet med Achoice. Vi träffas förutsättningslöst, svarar på dina frågor och diskuterar byggprocessen. Om förutsättningar finns att gå vidare bokar vi in ett kostnadsfritt möte med arkitekten där vi går igenom planlösningen, estetiska uttryck samt placering på tomten. Se dina drömmar förvandlas till ritningar!

Detta ingår i mötet med arkitekten.

Logo

Trygghet hela vägen

När du och arkitekten är nöjda tecknas avtal med vår totalentreprenör. Under hela byggets gång är du byggherren, men Achoice finns tryggt vid din sida hela vägen. Vi hjälper dig i kontakten med kommunen och tar fram alla bygghandlingar entreprenören behöver. När projektplanen är färdigställd och bygglovet på plats är det dags att skrida till verket.

Logo

Spaden i jorden

Totalt tar det runt ett halvår att bygga ditt drömhus. Marken förbereds, grunden sätts, stommen och klimatskalet byggs på. Därefter är det
dags för invändig byggnation. Achoice bygger enbart murade stenhus med extra välisolerade betongblock. Alla leverantörer och hantverkare
är lokala, och ser till att ditt hem blir både hållbart och kostnadseffektivt.

Logo

Välkommen hem!

Ditt drömhus har blivit verklighet! Du flyttar in i ett hem utan kompromisser, som passar ditt liv perfekt. Du har investerat smart i ett murat stenhus av hög kvalitet, både när det gäller arkitektur, projektering och byggande. Achoice är med vid slutbesiktningen.

 

För närvarande erbjuder Achoice husprojekt i Skåne, Halland, Småland och Blekinge.

Här är teamet som jobbar för dig

Bli Rikard och Lasse med byggfirman. Låt arkitekten ta plats vid ditt köksbord. Våra kunniga partners ger dig personlig service så att du alltid kan känna dig trygg i byggprocessen. De ser till att ditt drömhus också blir energi- och kostnadseffektivt.

Hur vill du att ditt drömhus ska se ut?

Rita online så bygger vi det. Hos Achoice hittar du inga typhus eller tillvalskategorier, bara tusentals möjligheter.

Börja rita ditt drömhus