Sommarkampanj! Kostnadsfritt möte med arkitekten

Entreprenörens trädgård

Villa ”Entreprenören” – 125kvm
4 rok (1 sovrum + kontor)

Entreprenörens trädgård har två zoner, en privat och en offentlig. Här kan bostad och arbetsplats samsas på bästa sätt, Bostad och lokal i en byggnad blir till en ”Bokal”!

I den offentliga delen tar hemmakontoret och verksamheten plats. Här finns en främre entrégård med skylt, vacker belysning och ingång till kontoret. Passagen längs med byggnaden leder sedan vidare till inre gårdsrummet med tålig markbeläggning och en större lagerbyggnad längst in. Här kan keramiken ställas ut, eller lastning ske, och skrymmande paket tas om hand. Generösa skjutdörrspartier kan öppnas upp till trädgårdens terrass och berså när man så önskar.

Vid huvudentrén till den privata delen finns en stor stilig plantering, med ett hav av vårlökar som sedan övergår till svävande allium på försommaren för att på höstkanten fyllas med lysande anemoner och höstkrokus.

Vid andra sidan av bostaden står carport med elladdad bil. Passagen mellan bostad och carport leder vidare in i den inre trädgården och en berså med tak av blåregn och liten fontän som bakgrund till middag med kunderna. Närmast vardagsrummet ligger träterrassen, och i den bakre delen av trädgårdsrummet bildar tre salix en vacker fond.

 

Kika gärna in på planlösningen och börja bygga din framtid!