Sommarkampanj! Kostnadsfritt möte med arkitekten

Trädgård för den stora familjen

Villa ”Storfamiljen”
194kvm 8 rok (5 sovrum + 2 allrum)

Denna trädgård delas in i fyra rum vilka följer bostadens former. Här finns entrérummet, lekrummet, poolrummet och gräsrummet.

Entrérummet är ett generöst stenlagt stiligt upplyst gårdsrum vid huvudentrén kantat av robust bokhäck. Här kan flera fordon ställas, både bilar, cyklar, mopeder och farmors röda Harley-Davidson när hon kommer på besök. Här når man lätt både den stora tvättstugan och den yttre hallen, och genom köksfönstret är det lätt att bjuda in till fika med tilltugg.

Lekrummet intill entrégården är omgärdat av bokhäck med inbyggt nätstaket, både för hundens och barnens säkerhet. Trätrall närmast huset med ingång till allrummet och övernattningslägenheten. Mjukt baksand med gunga, grävskopa och vattenlek.

Poolrummet i den inre trädgården ligger vid vardagsrummet och har trätrall som golv, ett förråd för solstolar, grill och pump. Vattenytan som ligger centralt på bryggan är upplyst och lockar till ett dopp. Däckets yttre kanter ramas in av växtplank med kaprifol och pipranka.

Gräsrummet ramas in av bokhäcken som här fått växa hög, det gröna golvet bildar en levande ryamatta, och under de två valnötsträden finns plats för vila och skuggig sittplats.

 

Kika gärna in på planlösningen och börja bygga din framtid!