Sommarkampanj! Kostnadsfritt möte med arkitekten

Den klassiska trädgården

Villa “Liten Länga” – 114kvm
5 rok (3 sovrum +allrum)

 

Den klassiska trädgårdens framsida ramas in av stiliga bokhäckar som även formar en grön växtbåge, en grön huvudentré mot gatan. På den inramade entrégården står två stiliga blommande vårdträd, golvet består av grusade ytor, fritt placerade vårlökar och perenner, en generös trappa leder upp till huvudentrén, och cykelställen står vid sidan.

Den inre trädgården ramas in av mjuka planteringar av syren, jasmin och mindre prydnadsträd, samt i markhöjd vintergröna med vita blommor som lyser vackert mot det övre bladverket. En generös gräsmatta med plats för boule och lek, och en träterrass kopplad till vardagsrum och matplats som rymmer både festdukning och solstolar.

Garage och förråd samordnas vid sidan av bostaden, här finns möjlighet till extra bilplats framför garaget, cykelmek, och växtbäddar. Passagen mellan garage och bostad kan förlängas och nå fram till trädgårdsgrinden. För södersol och kvällssol på terrass och inre trädgårdsrum bör den klassiska trädgårdens entrésida ligga i norr eller öster.